WURGGREEP

Van achter het scherm van zijn computer tikte John vragen in. Antwoorden verschenen bijna onmiddellijk. Later wilde hij het delen en dacht: wat kan het mij schelen wanneer de lezer dit interview naar het land der fabelen verwijst. Iedereen gelooft in het leven toch zelf wat hij wil geloven?

Waarom valt mij de eer te beurt?
Toeval. Interviews geven wij op dit moment aan veel mensen over de hele wereld. Via gerichte stralen. We zien graag dat de bevolking wakker wordt op dit moment.

Wat moet ik me voorstellen bij deze nogal onverwachte benadering?
Onbelangrijk. Het gaat erom dat de mensen een gevaarlijke ontwikkeling gaan doorzien. Wij geven informatie vanuit de ruimte.

Het duizelt mij. Is dit de aankondiging van een komende invasie?
Nee. Nogmaals, wakker schudden van de wereldbevolking. Voor het te laat is.

Hoezo ‘te laat’?
Vanuit ons standpunt, noem ons voor het gemak de bron of het licht zien wij razendsnelle ontwikkelingen op aarde op dit moment. Een groepje superrijken wil de wereld naar een technocratie sturen en alle mensen onder volledige controle brengen.

Agenda 20-30 van de VN?
Juist. Dwang, volledig opgelegd. Van boven. De slimme marketing doet de rest. Goede voorbereidingen, materialistisch en zonder moreel. In dit tempo kan dat voor jullie verkeerd aflopen.

‘Verkeerd aflopen’?
Jullie bevinden je in een eindfase van een groeiperiode. Die vereist een transformatie. Op zich een natuurlijk proces. Zij willen die gang van zaken kapen. Zij willen die transformatie in handen krijgen. Op hun manier een nieuwe toekomst aan de wereld opleggen. Klimaatleugens en virusangsten worden momenteel daarvoor gebruikt. Jullie hebben te maken met een wereldwijde angstgreep. Ze zijn onmenselijk bezig.

Zoiets gaat vanzelf knallen, de geschiedenis laat dat zien!?
Dat zou je zeggen ja. Maar ze zijn ongelooflijk machtig, hebben extreem veel geld tot hun beschikking. Denk aan de grondige voorbereiding. Overal hebben ze vingers aan de pols. Dat maakt het dit keer heel riskant. Let op: totalitair!

Ho ho, een totalitair systeem? Is dat het logisch gevolg van de technocratische weg waarop we beland zijn?
Ja, noem het gerust een technocratie. Denk nu even niet in links of rechts. Voor je het weet raak je in woorden verstrikt, blijf je daarin hangen. Speel je hen in de kaart van de afleiding. Ga uit van de basis van het menselijk leven. Iedereen wil veilig en in vrijheid het leven vorm kunnen geven. Artficial intelligence kan helpen, maar dit groepje heeft dat letterlijk tot machtsdoel gemaakt!

Aha. En dat gaat ze lukken omdat onze cultuur over de top is?
Precies. Extreem snelle technische ontwikkelingen zijn doorgeschoten, los van de geestelijke ontwikkeling die voor een transformatie nodig is. Veel burgers in alle landen over de wereld zijn de weg kwijt, voelen dat iets niet klopt. Door onder andere de geldpuinhoop en consumentisme. Dat veranderingen nodig zijn. Maar ze weten niet hoe en weten zeker geen raad met dat gevoel. De kaping van dat groepje is daarom gevaarlijk. Menselijk gezien, heel gevaarlijk.

Ja ja. Die angstbeelden via de media, zijn die echt volledig gestuurd? Jazeker. De angstcultuur mag beslist niet verslappen. Omkeringen hebben ze nodig, Voordat verstrengelingen aan het licht komen. Het liegen en bedriegen klimt zodoende naar een hoogtepunt. Overheden handelen simpel al vanuit opdrachten.

Wacht even. De omwenteling naar die nieuwe wereld orde, die reset is dus nu in volle gang?
Zeker, zolang mensen niet wakker worden en zich niet verenigen zal dit proces accelereren. Denk na en stel je voor: centraal een nieuwe wereldorde op technologische grondvesten. Geen gevoel. Alleen gestuurde slaven en robots.

Dat klinkt heel griezelig. Wat nu? In de nabije toekomst?
Voorlopig breken ze alles af. Zoals dat vroeger ging met soldaten in oorlogen als pionnen. Het verschijnsel mens is voor dat groepje niet interessant, menselijk denken dient gestuurd. Voor de mens puur destructief. Uitsterven dreigt.

Opgelegde zelfdestructie. Klinkt gruwelijk. Concreet advies? Let op hoe de propaganda over die Great Reset verloopt. Zoals Build Back Better. Doorzie de marketing en de media. Probeer voortdurend openheid en informatie te krijgen over wat dat groepje uitvoert. Houd uitvoerende regenten in de gaten. Ze strooien veel zand in ogen. Kijk hoe mensen tegen elkaar worden uitgespeeld. Hoe verraders beloond worden! De media omgekocht. Geld speelt geen rol. Omgekochte wetenschappers praten in een uitgestippelde richting, blazen onafhankelijke wetenschap op. Rechters doen vrolijk mee. Trap niet in dat eenrichtingverkeer, zoals in oorlogstijd. Doorzie gecontroleerde oppositie. Houd gevaarlijke groepjes in de gaten zoals fact checkers!

Zijn er lichtpuntjes in dit gruwelijke totaalbeeld vanuit jullie point of view?
Techniek is prachtig als hulpmiddel. Laat je dus geen reset of vierde revolutie opdringen. Gebruik op een natuurlijke manier met z’n allen de huidige communicatie middelen. Maak jullie intussen sterk en groot. Jullie winnen wanneer het kleine groepje tegenover een massa staat. De tijd dringt. Bedenk dat vrijheid op het spel staat!

Maar, hoe concreet nu verder?
Gebruik de huidige techniek om elkaar te verenigen. Wij waarschuwen en wijzen. Vanuit een helikoptervisie in de ruimte.

En ons achterlatend met gigantische problemen! Chaos en instorting, destructie en toenemende armoede met onbetaalbare klimaatplannen, chaos, angsten en hysterie…..
Precies, daar houden wij ons niet mee bezig. Ook niet met indirecte machten als gevaarlijke ngo’s en machtige lobby’s die overal aan die reset meewerken die steunen op netwerken, zorgvuldig opgebouwd, wereldwijd. Het is niet eenvoudig uit de wurggreep van die aangejaagde angst te komen. Zij kopen iedereen om of elimineren eenvoudig als ergens blokkades opduiken.

Een lichtflits had het computerscherm schoongeveegd. John zocht direct naar informatie over de mondiale reset. Die vond hij snel. Alles was inmiddels al naar buiten gebracht. Het groepje moest zeer zeker zijn van hun zaak nu ze hun plannen openlijk bekendmaakte.

Joop Brussee

1 oktober 2020

zicht

info