WURGGREEP

buitenaardse waarschuwing uit het niets

Van achter het scherm van mijn computer tikte ik vragen in. Antwoorden verschenen bijna onmiddellijk. Het is niet van belang wanneer de lezer dit verrassende interview naar het land der fabelen verwijst. Iedereen gelooft in het leven wat hij wil geloven. Ik bleef in ieder geval verbijsterd en verontrustend achter.

Waarom valt mij de eer te beurt?
Toeval. Interviews geven wij op dit moment aan veel mensen over de hele wereld. Via gerichte stralen. We zien de bevolking graag wakker worden.

Wat moet ik me voorstellen bij deze buitenaardse benadering?
Onbelangrijk. Het gaat er alleen om dat de mensen een gevaarlijke ontwikkeling gaan doorzien.

Maar….hoe zit dat bij voorbeeld met de taal?
Alles verloopt vanzelf. Elke benadering wordt aangepast aan de locatie op aarde. Elk type interview verschilt. Het gaat nu om de boodschap die wij brengen.

Het duizelt mij. Is dit de aankondiging van een invasie?
Nee. Nogmaals, de wereldbevolking wakker schudden. Voor het te laat is.

Hoezo ‘te laat’?
Vanuit ons standpunt in de ruimte, noem ons de bron of het licht zien wij razendsnelle ontwikkelingen op dit moment. Een klein groepje superrijken wil de wereld naar een technocratie sturen en daarover de baas spelen.

Agenda…?
De dwang is volledig eenzijdig, wordt dus van boven opgelegd. De marketing waarvan ze gebruikmaken is materialistisch en kent geen moreel. Met die atmosfeer van doorgeslagen consumentisme jagen ze angst aan. Deze mix zorgt bijna overal voor chaos. Daar gaan ze gebruik van maken. In dit tempo kan dat voor jullie verkeerd aflopen.

‘Verkeerd aflopen’, hoe zien jullie dat?
Jullie bevinden je in een eindpunt van een groeiperiode. Die vereist een transformatie. Zij willen die volledig kapen. Zij willen met een plan jullie planeet een nieuwe toekomst opleggen. Klimaatleugens en virusangsten worden momenteel gebruikt voor een trans humane transformatie. Maar angst vervreemdt de mensen van elkaar. En dat is de bedoeling van dat onzichtbaar groepje, opererend zonder enig moreel besef. Zonder menselijkheid.

Zoiets gaat toch vanzelf knallen, de geschiedenis laat dat zien!?
Dat zou je zeggen. Maar ze zijn ongelooflijk machtig en hebben extreem veel geld tot hun beschikking. Dat maakt het dit keer heel gevaarlijk.

Maar, is een totalitair systeem hoe dan ook niet het logisch gevolg van de technocratische weg waarop we beland zijn?
Interessante vraag. Denk even niet in systemen en in links of rechts. Voor je het weet raak je erin verstrikt. Ga uit van de basis. Mensen willen altijd en overal veilig en in vrijheid hun leven vormgeven. A. I. kan daarbij helpen, maar geen doel zijn zoals voor dit groepje!

Onze cultuur is wel over de top?
De eindtijd van jullie beschaving lijkt in moreel opzicht ingezet door de extreem snelle technische ontwikkelingen. Op dit moment wordt informatie over de wereld uitgestort om alles opnieuw te starten. In werkelijkheid de kaping van een natuurlijke transformatie naar een hoger geestelijk niveau. Veel burgers in alle landen over de wereld zijn de weg kwijt, voelen dat iets niet klopt, dat door de op hol geslagen geldwereld en consumentisme veranderingen nodig zijn. Maar weten niet hoe en zeker geen raad met dat gevoel. Die kaping hebben ze niet in de gaten. Dat is menselijk gezien, heel gevaarlijk.

Er klopt veel niet, inderdaad. Dwingend die angstbeelden via de media, dat lijkt volledig gestuurd. Wordt dat nog erger? Ja. Omkeringen en toenemende verstrengelingen nemen toe. Alle kritiek wordt van boven natuurlijk ontkent. Het liegen en bedriegen klimt cultureel gezien naar een hoogtepunt. Een extra gevaar vormt momenteel de meerderheid van de bang gemaakte burgers die bizarre maatregelen van de machthebbers zelfs gaan steunen! De leiders kunnen lachen want op die manier worden ze gratis gesterkt in hun macht en volgt nog eenzijdiger een gedrag dat uitmondt in tirannie! Vergeet niet dat overheden simpel handelen in opdracht. Uitvoerders van dat groepje dat hard op weg is het leven van iedereen op deze aarde voor te schrijven en te controleren.

Wacht even. De omwenteling naar die nieuwe wereld orde, die reset is nu in volle gang?
Zolang mensen niet wakker worden en zich verenigen zal dit proces accelereren. Denk na en stel je voor: centraal een nieuwe wereldorde op technologische grondvesten. Zoiets mist elke menselijke basis, zowel wat betreft richting als inhoud! Het volk als A. I. bots. Slaven en robots.

Een griezelige transformatie inderdaad! Wat nu? In de nabije toekomst?
Afbraak. Dat vindt al volop plaats en vervolgt stormachtig zoals dat vroeger ging met soldaten als pionnen in een oorlog. De mens is voor dat groepje niet interessant, in hun denken volledig afwezig. Puur destructief. Mogelijk dat de mensheid zoals die voor velen nu bestaat dus zal uitsterven. In plaats van een transformatie waar iedereen door technische mogelijkheden aan meedoet en voordeel bij heeft.

Opgelegde zelfdestructie. Dat klinkt gruwelijk. Concreet? Let op hoe de propaganda over die Great Reset verloopt. Het laatste nieuws is de kreet Build Back Better. Doorzie de marketing. Probeer voortdurend openheid en informatie te krijgen over wat dat groepje uitvoert. Houd uitvoerende regenten in de gaten. Ze blijven dwingend maatregelen opleggen en strooien zand in ieders ogen door sprookjes te vertellen vol tegenstrijdigheden. Zie hoe mensen tegen elkaar worden uitgespeeld. Verraders beloond! De media omgekocht. Geld speelt immers geen rol? Door geld praten sommige wetenschappers in een uitgestippelde richting en blazen zelfs een onafhankelijke wetenschap op. Trap niet in dat eenrichtingverkeer, zoals in oorlogstijd. Er is een informatie oorlog aan de gang. Met zowel gecontroleerde oppositie en als demonstraties. Fact checkers is een nieuwe gevaarlijke groepje in de strijd!

Lichtpuntjes in dit gruwelijke totaalbeeld vanuit jullie point of view?
Techniek is prachtig als hulpmiddel. Laat jullie je dus geen reset of vierde revolutie opdringen. Gebruik met z’n allen de huidige communicatie middelen. Maak jullie sterk en groot. Jullie zullen winnen wanneer het kleine groepje tegenover een grote massa staat. Of dat op tijd lukt? Bedenk dat de vrijheid van veel mensen op het spel staat.

Maar, hoe concreet nu verder?
Gebruik de huidige techniek om elkaar te verenigen. Wij waarschuwen en wijzen. Vanuit een helikoptervisie in de ruimte.

O.k., ons achterlatend met gigantische problemen. Chaos en instorting, destructie en toenemende armoede met onbetaalbare klimaatplannen, chaos, angsten en hysterie….zo kan ik doorgaan.
Precies, daar houden wij ons niet mee bezig. Ook niet met indirecte machten als gevaarlijke ngo’s en machtige lobby’s die overal aan die reset meewerken. Steunend op sterke netwerken over de hele wereld, zorgvuldig opgebouwd. Niet eenvoudig uit de wurggreep van de aangejaagde angst te komen. Zij kopen iedereen om als ze ergens gevaar zien. Maar voordat totale controle jullie machteloos maakt en de opgebouwde menselijke waarden in een keer zijn verdwenen hebben jullie nog steeds met velen een kans.

Een lichtflits veegde het computerscherm schoon. Ik ging op zoek naar informatie over de reset. Die vond ik snel. Alles is inmiddels naar buiten gebracht. Het groepje moet zeer zeker zijn van hun zaak.

Episode 387 – Your Guide to The Great Reset

Joop Brussee

november 2020

[info] [HOME] [SPOT] [OMZIEN]