WURGGREEP

buitenaards interview

Van achter het scherm van mijn computer tikte ik vragen in. Antwoorden verschenen bijna onmiddellijk. Het is niet van belang wanneer de lezer dit verrassende interview naar het land der fabelen verwijst. Iedereen gelooft in het leven wat hij wil geloven. Ik bleef in ieder geval verbijsterd en verontrustend achter.

Waarom valt mij de eer te beurt?
Toeval. Interviews geven wij op dit moment aan veel mensen over de hele wereld. Via gerichte laserstralen. We zien de bevolking graag wakker worden op dit moment.

Wat moet ik me voorstellen bij deze onverwachte benadering?
Onbelangrijk. Het gaat er alleen om dat de mensen een gevaarlijke ontwikkeling gaan doorzien. Vanuit de ruimte.

Het duizelt mij. Is dit de aankondiging van een invasie?
Nee. Nogmaals, wakker schudden van de wereldbevolking. Voor het te laat is.

Hoezo ‘te laat’?
Vanuit ons standpunt, noem ons voor het gemak de bron of het licht zien wij razendsnelle ontwikkelingen op aarde. Een groepje superrijken wil de wereld naar een technocratie sturen en alle mensen onder volledige controle brengen.

Agenda 21-30 van de VN?
Juist. Dwang, volledig eenzijdig. Van boven opgelegd. De slimme marketing die goed is voorbereid is materialistisch en kent geen moreel. In dit tempo kan dat voor jullie verkeerd aflopen.

‘Verkeerd aflopen’?
Jullie bevinden je in een eindfase van een groeiperiode. Die vereist een transformatie. Een natuurlijk proces. Zij willen die volledig kapen. Zij willen die transformatie in handen hebben. Op hun manier een nieuwe toekomst aan de wereld opleggen. Klimaatleugens en virusangsten worden momenteel gebruikt voor hun transformatie. Momenteel hebben we te maken met een wereldwijde angstgreep. Ze zijn onmenselijk bezig nu.

Dat zals vanzelf knallen, zoals de geschiedenis laat zien!?
Dat zou je zeggen. Maar ze zijn ongelooflijk machtig en hebben extreem veel geld tot hun beschikking. Overal hebben ze vingers aan de pols. Dat maakt het dit keer heel gevaarlijk.

Een totalitair systeem…… is dat niet het logisch gevolg van de technocratische weg waarop we beland zijn?
Interessante vraag. Laat het denken in systemen en in links of rechts even los. Voor je het weet raak je erin verstrikt en blijf je daarin hangen. Ga uit van de basis van het menselijk leven. Iedereen wil veilig en in vrijheid het leven vormgeven. Artficial intelligence kan daarbij helpen, maar dit groepje heeft dat tot doel gemaakt!

Aha. En dat gaat ze lukken omdat onze cultuur over de top is?
Extreem snelle technische ontwikkelingen is doorgeschoten, los van de geestelijke ontwikkeling die voor transformatie nodig is. Veel burgers in alle landen over de wereld zijn de weg kwijt, voelen dat iets niet klopt, dat bij voorbeeld door de op hol geslagen geldwereld en consumentisme veranderingen nodig zijn. Maar weten niet hoe en zeker geen raad met dat gevoel. De kaping van dat groepje hebben ze niet in de gaten. Dat is menselijk gezien, heel gevaarlijk.

Dat klopt inderdaad. Dwingend die angstbeelden via de media, zijn die volledig gestuurd? Ja. De angstcultuur mag niet verslappen. Omkeringen en toenemende verstrengelingen, ze komen aan het licht. Het liegen en bedriegen klimt intussen cultureel gezien naar een hoogtepunt. Overheden handelen simpel in opdracht.

Wacht even. De omwenteling naar die nieuwe wereld orde, die reset is dus nu in volle gang?
Zeker, zolang mensen niet wakker worden en zich niet verenigen zal dit proces accelereren. Denk na en stel je voor: centraal een nieuwe wereldorde op technologische grondvesten. Zonder gevoel verder leven? Slaven en robots worden?

Dat klinkt heel griezelig. Wat nu? In de nabije toekomst?
Afbraak. Dat vindt volop plaats en vervolgt zoals dat vroeger ging met soldaten als pionnen, in een oorlog. Het verschijnsel mens is voor dat groepje niet interessant, menselijk denken volledig afwezig. Puur destructief. Uitsterven dreigt.

Opgelegde zelfdestructie. Gruwelijk. Concreet advies? Let op hoe de propaganda over die Great Reset verloopt. Build Back Better. Doorzie de marketing. Probeer voortdurend openheid en informatie te krijgen over wat dat groepje uitvoert. Houd uitvoerende regenten in de gaten. Ze strooien zand in ieders ogen. Kijk hoe mensen tegen elkaar worden uitgespeeld. Verraders beloond! De media omgekocht. Geld speelt immers geen rol? Omgekochte wetenschappers praten in een uitgestippelde richting, blazen onafhankelijke wetenschap op. Trap niet in dat eenrichtingverkeer, zoals in oorlogstijd. Fact checkers, een nieuw gevaarlijk groepje in de strijd!

Zijn er lichtpuntjes in dit gruwelijke totaalbeeld vanuit jullie point of view?
Techniek is prachtig als hulpmiddel. Laat jullie je dus geen reset of vierde revolutie opdringen. Gebruik op een natuurlijke manier met z’n allen de huidige communicatie middelen. Maak jullie intussen sterk en groot. Jullie zullen winnen wanneer het kleine groepje tegenover een massa staat. Of dat op tijd lukt? Bedenk dat vrijheid van veel mensen op het spel staat!

Maar, hoe concreet nu verder?
Gebruik de huidige techniek om elkaar te verenigen. Wij waarschuwen en wijzen. Vanuit een helikoptervisie in de ruimte.

Ons achterlatend met gigantische problemen. Chaos en instorting, destructie en toenemende armoede met onbetaalbare klimaatplannen, chaos, angsten en hysterie…..
Precies, daar houden wij ons niet mee bezig. Ook niet met indirecte machten als gevaarlijke ngo’s en machtige lobby’s die overal aan die reset meewerken. Steunend op netwerken wereldwijd, zorgvuldig opgebouwd. Niet eenvoudig uit de wurggreep van de aangejaagde angst te komen. Zij kopen iedereen om of elimineren als ergens blokkades opduiken.

Een lichtflits veegde het computerscherm schoon. Ik ging op zoek naar informatie over de mondiale reset. Die vond ik snel. Alles is inmiddels naar buiten gebracht. Het groepje moet zeer zeker zijn van hun zaak nu ze hun plannen bekendmaken.

Joop Brussee

1 oktober 2020

zot

info